Waarom biologisch gecertificeerd?


Consumenten worden zich steeds meer bewust van de giftige effecten van schadelijke chemicaliën en gifstoffen in cosmetica.
Zuii Organic is méér dan alleen 'natuurlijk', al onze producten zijn namelijk biologisch gecertificeerd en goedgekeurd door verschillende internationale en Europese certificeringsinstanties voor biologische cosmetica.

zuii organic biologisch gecertificeerdZuii Organic is geïnspireerd door liefde, natuur en biologische grondstoffen en producten.
In tegenstelling tot de meeste minerale of ongecertificeerde producten, is alle make-up van Zuii Organic biologisch gecertificeerd en voldoen al onze ingrediënten stuk voor stuk aan de de strengste normen voor certificering.
Onze hoge standaard weerhoudt ons van het gebruik van inferieure of ongezonde ingrediënten die wel in veel minerale of ongecertificeerde cosmetica worden aangetroffen.

Zuii Organic is bekroond met een van de hoogste internationaal erkende certificering - BDIH & Cosmos - en heeft een diervriendelijke en vegan-friendly status. 
Zuii Organic zal nooit gebruik maken van agressieve of schadelijke chemicaliën, toevoegingen of vulstoffen. Wij zijn trots op elk ingrediënt en we delen dan ook graag met jou onze volledige ingrediëntenlijsten.
Zuii Organic gebruikt alleen de zuiverste ingrediënten. En omdat Zuii Organic volgens ons het allerbeste biologisch gecertificeerde cosmeticamerk ter wereld is, willen we je graag laten delen in het unieke gevoel wanneer je 'bloemen op je gezicht draagt'.

Dankzij Zuii Organic's uitgebreide en doorlopende productontwikkeling en grondige testprogramma's (niet op dieren!) kun je nu genieten van professionele make-up zonder schadelijke chemicaliën.
Alle ingrediënten die wij gebruiken voor onze bijzondere producten zijn zelfs bijzonder gezond voor je huid en bezitten van nature krachtige eigenschappen die je huid verzorgen, herstelllen en beschermen.
Onze pigmetatie en dekking is intens, simpelweg doordat we de ingrediënten niet verdunnen en geen talkgebaseerde vulmiddelen gebruiken.
Je zult verrukt zijn over onze langhoudende intense kleuren. Vergezel ons op weg naar een gezondere wereld - Een kleurrijk leven!

Zuii Organic is een lifestyle keuze


Het is onze verplichting naar jou om ervoor te zorgen dat je in onze producten nooit de volgende stoffen zult vinden:

Geen petrochemische ingrediënten of welke andere synthetische substantie dan ook
Geen niet-biologische ingrediënten van dierlijke oorsprong
Geen talk
Geen parfumstoffen en andere kleurcomponenten van niet-biologische of synthetische oorsprong
Geen sodium laureth sulfaat
Geen polyethyleen glycol
Geen schadelijke conserveringsmiddelen zoals parabenen
Geen genetisch gemanipuleerde grondstoffen
Geen nanodeeltjes

Zuii Organic wordt nooit getest op dieren en is glutenvrij.

Veel producten van Zuii Organic zijn vegan, neem contact met ons op voor de volledige veganlijst.