Zuii Organic

Zuii Organic omarmt de essentie van de natuur met unieke, biologisch gecertificeerde producten en ingrediënten die de gezondheid van je huid èn van de aarde bevorderen en beschermen. Het tijdloze en schitterende kleurenpalet van Zuii Organic wordt gemaakt van huidverbeterende biologische bloemeningrediënten, essentiële olieën, vitaminen en mineralen. Alle ingrediënten bezitten van nature krachtige eigenschappen die je huid verzorgen, herstelllen en beschermen. Bovendien is Zuii Organic talkvrij en gebaseerd op een biologische melange van rozen-, jasmijn- en kamillebloempoeders.

Zuii Organic is een huidverbeterende decoratieve lijn die ook geschikt is voor de zeer gevoelige huid, bij acne, rosacea en bij herstellend littekenweefsel.
Zuii Organic is 100% natuurlijk, BDIH Cosmos gecertificeerd en halal, niet getest op dieren en bevat geen petrochemische ingrediënten, geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten, geen talc, geen nanodeeltjes, geen parfum, geen sls, geen polyethyleenglycol, geen gluten en geen parabenen.
zuii organic make-up
Lees meer
Pagina 1 van 9